Nästa Xbox skivlös?

Share This Post


Enligt sajten MCV har en ”källa” låtit meddela att nästa Xbox helt kommer att sakna skivläsare, det blir således varken Blu-ray eller något annat liknande om ryktet stämmer. Däremot kommer konsolen att vara kompatibel med någon form av utbytbart lagringsmedia i solid-state-utförande, men om det är något egenutvecklat eller något mer standard som SD-kort är fortfarande oklart. Detta är något som Microsoft ska ha framfört till olika valda partners under största hemlighet (så mycket för det).
Utöver detta sägs det också att konsolen kommer att släppas 2013, men när den utannonseras är en annan fråga. MCV tror fortfarande att det kan ske redan på E3 i år. Mycket spännande, och på något sätt känns det rätt. Microsoft har tydligt visat att de inte behärskar det här med ljudnivåer när det kommer till skivor, installationer till trots.
Välkommen, Xbox 720! Men kom ihåg, vi arkiverar detta under rykten tills vidare, och Microsofts egen kommentar till det hela är att de inte kommenterar rykten. Som vanligt!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel