Minigore visar hur man gör

Share This Post


Minigore är ett av de klassiska iPhone-spelen, om man nu kan säga så. Det använder dubbla joysticks, fast på tryckskärmen så klart, där den ena styr vart din karaktär går och den andra skjuter. Många spel kör det konceptet, Minigore var ett av de tidigare och uppdateras friskt med nytt innehåll och karaktärer – inte sällan inlånade från andra iPhone-spel (typ Hook Champ) – som kan låsas upp eller köpas för en sjukrona.
Skjut och överlev så länge du kan, konceptet är enkelt och fungerar bra, med sköna hoppande monster att röja undan. En annan hoppas ju på ett mer bandrivet spel på Minigore-motorn, men det är en annan femma.
Minigore har dock haft problem. Förra uppdateringen blåste alla highscores och antal kills, vilka används för att köpa nya karaktärer. Som om inte det vore nog sparades inga resultat om du stängde av spelet. Skandal för highscorejägarna och casualspelarna tillika!

En ny version skickades dock in snabbt och finns ute nu. Allt fungerar nu som det ska, och som plåster på såren får du 100 000 kills. Det räcker för att låsa upp en mängd karaktärer. Har du dessutom skickat dina poäng till OpenFeint får du tillbaka dem med, plus karaktären ovanför din nivå så att säga. Snyggt, precis som ursäkten vid spelets uppstart.
Minigore är knappast snyggast eller mest imponerande på AppStore, men det håller än och finns konstant nära till hands för mig. Gillar du lite meningslöst slöskjutande med glimten i ögat så ska du ge den här godbiten en chans. Det är hög tid nu.
Betyg: 4 av 5

TDH testade version 1.271 • Köp från AppStore

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...