Letar du helgspel? Ge Age of Conan en chans – det är gratis!

Share This Post


Age of Conan, Funcoms MMO baserat på Robert E. Howards barbarkung, fick ingen lätt start. Det släpptes för tidigt och var buggigt värre, och när spelarna väl kommit över detta – delvis tack vare utvecklarnas idoga patchande – så visade det sig att det inte fanns något vettigt innehåll för karaktärer med hög level. Inte bra, inte bra – över miljonen sålda spel blev till hundratusentals betalande spelare, vilket ju låter bra. Men det gick nedåt, som det ju ofta gör för MMO:n, och servrar slogs ihop.
Age of Conan blev ett hånat MMO, avskrivet som hajpat skräp.
Fast det är inte riktigt sant, nidbilden stämde förvisso delvis in under spelets första månader, men utvecklingen gick framåt i rasande takt. Age of Conan har varit fullt med bra innehåll länge, och det lever och mår bra, om än lite folktomt ibland.
Nu blir det kanske ändring på det, för som vi berättat tidigare så anammar Funcom den berömda Free 2 Play-modellen för Age of Conan. MMO:t blir alltså gratis att spela, men du kan få ännu lite mer om du betalar – vi har talat om det tidigare som sagt.
Age of Conan: Unchained finns att ladda ner nu. Alla som gillar onlinespel i allmänhet och fantasybetonade sådana i synnerhet bör åtminstone uppleva de 20 första levlarna, för jag har då inte provat något MMO som har en så genomarbetad förstazon. Piratstaden Tortage är helt enkelt värd tiden. Det är klart, femte gången börjar den kännas lite gammal, men det är något helt annat.
Age of Conan har mycket att erbjuda. Letar du efter något att leka med i helgen så är det här ett ypperligt alternativ. Du börjar här.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...