Kan Xtreme Wheels utmana Trials HD?

Share This Post


Trials HD är Xbox Live Arcade-spelet alla 360-spelare borde äga. Så gör du inte det ännu torde dagens hemläxa vara ganska klar. Det är ett skönt spel där du ska ta dig igenom en lagom galen bana med din motorcykel, från A till B, så fort du bara kan. Med hopp, loopar, explosiva tunnor och annat som ställer till det för dig. Trials HD har kallats den andlige uppföljaren till Excitebike av någon, kanske var det jag som sade det rentav, vem kommer ihåg sådant tjafs egentligen?
Tänk dig Trials HD, fast på din iPad. Då får du Xtreme Wheels, för det här är en synnerligen skamlös kopia. Hela stilen är densamma, grafiken snarlik, och hela konceptet identiskt. Gasa, luta dig framåt eller bakåt i luften för att landa rätt, slå volter, och så vidare. Det är nästan skamligt vilken kopia det här är.
Lyckligtvis gör det inte Xtreme Wheels till ett tråkigt spel att spela, ska man kopiera något så är Trials HD ett utmärkt val, tidsbov och tillika utmärkt fyllespel som det är. Och i ärlighetens namn har man tillfört lite nytt i Xtreme Wheels, som exempelvis möjligheten att styra genom att vrida och vända på paddan. Det fungerar rentav ganska bra i det här spelet, annars är jag inte så såld på mekaniken, ofta en påtvingad styrmodell eftersom styrkors och knappar på tryckskärmar fungerar ganska dåligt. Du har den möjligheten i Xtreme Wheels med, och trots föregående påståeede så fungerar det helt okej, främst för att vi inte talar om millisekundreaktioner eller plattformsperfektion här.
Svaret på frågan i rubriken? Nej, Xtreme Wheels kan inte utmana Trials HD – men det är ändå rätt mycket spelglädje för 28 kr, så är du det minsta nyfiken är det ett solitt köp.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...