Nutopia

Jag vill spela The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon's Odyssey


Två saker fick mig att fastna vid The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon’s Odyssey, och ingen av dem är den aningen överdrivna titeln. För det första är det ett klassiskt old school-JRPG (japanskt rollspel) till PC, som kommer distribueras via Steam om GamersGate, på engelska och allt. För det andra så är det från samma företag som gav oss charmiga Across Age till iPhone, vilket bådar gott.
Ärligt talat finns det inte mycket mer än så att säga. The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon’s Odyssey släpps i augusti och jag är oväntat pepp på spelet. Siliconera säger att Exe-Create tänker översätta fler av sina spel, så klicka för all del runt lite på företagets japanska sajt – många stora tindrande mangaögon blir det.
Och kolla bilderna. För jag ljög, det var inte bara de två sakerna som gjorde mig sugen på det här liret – bilderna gjorde onekligen sitt. Tänk er, detta på min 27-tumsskärm! Så vackert!

Kommentarer

Ett svar till “Jag vill spela The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon's Odyssey”

  1. Henrik Blomgren skriver:

    Intressant. Hade fått för mig att det inte var till PC. Men då blev det ju mer intressant när det släpps till PC via Stream och liknande.
    Lovely 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.