Arkiv för GamersGate

Kan du spela Max Payne 3?

Rickard Olsson


Den 1 juni får vi äntligen spela Max Payne igen, för det är dagen då del tre släpps i Europa och Sverige. Och som vi väntat. Men frågan är vilka som har rigg nog att faktiskt få det att rulla, eller skina?! Nedan återpostar vi de av Rockstar nyligen presenterade specifikationerna som krävs och optimerar spelet. (mer…)

Jag vill spela The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon's Odyssey

Thord D. Hedengren


Två saker fick mig att fastna vid The Lost Angelic Chronicles of Frane: Dragon’s Odyssey, och ingen av dem är den aningen överdrivna titeln. För det första är det ett klassiskt old school-JRPG (japanskt rollspel) till PC, som kommer distribueras via Steam om GamersGate, på engelska och allt. För det andra så är det från samma företag som gav oss charmiga Across Age till iPhone, vilket bådar gott. (mer…)

Digitala Battlefield 3 Limited Edition kan inte köpas på Steam

Thord D. Hedengren


Electronic Arts meddelar att det går bra att köpa Battlefield 3 Limited Edition digitalt från ”över 100 digitala återförsäljare” – men bland dem återfinns inte Valves tjänst Steam. Det är kanske inte helt förvånande, listan består av väldigt många digitala butiker som är sammankopplade med traditionella spelbutiker, men nog sticker det ut ändå. EA:s egna tjänst Origin kan så klart användas, liksom GamersGate.
Hela listan återfinns här.

Gamersgate gör en Spotify, lanserar reklamfinansierade spel

Thord D. Hedengren


Den digitala spelbutiken Gamersgate är uppenbarligen inspirerade av Spotify, för i september släpper de en reklamfinansierad version av butiken i Sverige och USA. Det betyder att du kommer kunna spela spel du tidigare behövt betala för gratis, bara du står ut med reklam. (mer…)