Ingen kärlek för PSP?

Share This Post


Den brittiska sajten med det något tveksamma namnet myvouchercodes genomförde en undersökning över förra årets mest returnerade prylar, och resultatet var föga smickrande för Sonys del.
Enligt 1 833 deltagare var faktiskt PSP den mest återlämnade elektronikprylen ifjol. Sonys bärbara ”kammade hem” 6,2% av rösterna medan andra välkända prylar som iPad och Xbox 360 hamnade på 4,9 respektive 4,8%. iPhone 4 var också med uppe i toppen med 4,5%. Av dessa uppgav 34% att de lämnade tillbaka varan på grund av missnöje.
Hårda bud, men frågan är om Sony över huvud taget bryr sig längre. Det både känns och syns på PlayStation Network att konsolen är lämnad åt sitt öde. Det är som att Sony kör på i sedvanligt tempo utan några större ansträngningar fram till det att PSP2 når oss, för det är utan tvekan där fokus ligger numera. Jag dock fortfarande relativt nöjd med min PSP trots allt. Everybody’s Tennis var en fantastiskt fin överraskning, och bara några år för sent har jag även upptäckt NHL 07 till formatet, som faktiskt är riktigt bra.

Related Posts

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...