Ikväll börjar Melodifestivalen – här är spektaklet på Twitter

Share This Post

Det är den tiden på året igen, dags för Melodifestivalen med tillhörande allt annat än kvalitativa musik. Oavsett om du gillar spektaklet eller ej så är det svårt att undgå. Undertecknad tänker dock göra sitt bästa, vilket underlättas av det faktum att jag inte har någon TV. Nyfikna kan redan lyssna på bidragen till kvällens deltävling, fram till 21:30 kan du höra dem hos SVT. Rösta kan du också göra om du vill.
Vill du liksom jag kunna använda Twitter (följ @nutopiase förresten) under de kommande veckorna så vill du undvika följande hashtaggar:

Det omvända råder förstås också, vill du faktiskt uppleva Melodifestivalen och bubbla om allt vad det är så är det just de hashtaggarna du ska följa samt använda.
Bra Twitter-appar, som exempelvis Tweetbot (22 kr, bara till iPhone), låter dig tysta (”mutea” på svengelska) såväl personer som hashtaggar direkt i appen, men använder du webben eller något program utan stöd för det är det värre. Lyckligtvis kan tjänster som Muuter.com tysta oönskat innehåll åt dig.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...