Hej igen, kusin Spelbloggen

Share This Post


De av er som varit med från början minns säkert att Nutopia åt upp såväl Spelbloggen som Apple-bloggen Mapple, och rullade ut som platsen för allt som är underbart. Det här är fortfarande platsen för allt som är underbart, men vi har bestämt oss för att ge Spelbloggen nytt liv, helt enkelt för att inte göra Nutopia till en Kotaku och bli en sajt med hälften spel och hälften annat.
Så här skriver Rickard i Spelbloggens välkommen tillbaka-post:

Nya Spelbloggen är rakare, hårdare och mer intressant. Enligt oss själva då, så klart. Finner vi något intressant så skriver vi om det, punkt slut. Det blir inte alltid så mycket, men desto mer koncentrerat. Släppdatumet för My Little Pony 3½ hittar ni alltså någon annanstans medan tipset om Black Mesa har en given plats på löpet.

Det här betyder inte att vi tar bort spel från Nutopia, materialmängden har hela tiden varit problemet där, ett konstant balanserande mellan spel och annat. Nu blir det bättre, tror vi. Räkna med en och annan korslänk framöver.
Och förstås: besök Spelbloggen, följ @sbse på Twitter (som även har Nutopias spelposter i flödet), gilla Spelbloggen på fejjan och plussa på Google+, om du gillar den typen av interaktion. Se även min post om Spelbloggens återkomstTDH.se.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...