6

Här är iPad-abonnemangen

iPad börjar säljas i morgon i Sverige, eller säkert redan vid midnatt på sina ställen. För er som bara inte kan vänta på nästa version av iPad som säkerligen börjar dyka upp någon gång nästa vår så kan det vara bra att ha koll på vilka olika bredbandsabonnemang de större leverantörerna erbjuder. Här nedan kan du se en jämförelse mellan Telia, 3 och Tele2, och de skiljer sig faktiskt åt en hel del.
Telia erbjuder tre olika lösningar där två är till en fast kostnad och en tredje kontantlösning.

3 ser ut att vara det mest prisvärda alternativet om man ser till hastighet och datamängd.

Sist ut är Tele2 som erbjuder en lite billigare maxad variant, men som samtidigt är sämre än både Telia och 3 gällande datamängd.

Det ser alltså inte ut att bli obegränsad surf hos någon leverantör, vilket är synd. Det verkar heller inte som att man kan köpa iPad direkt av någon internetleverantör, utan endast hos en Apple-återförsäljare. Dessa abonnemang får sedan skaffas separat när man redan har en iPad i sin ägo. Inga saftiga erbjudanden alltså som med iPhone 4, tyvärr.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

  1. Jag har haft min iPad sen i Aug. Jag hade redan en iPhone med telenor abonnemang så jag beställde ett extra SIM (Tvilling Kort) och stoppade det i iPaden. Funkar hur bra som helst och ingen extrakostnad utom engångs för SIMkortet. Har ju fri data redan på iPhonen och obegränsad datamängd. Har gjort samma lösning med jobbets iPad.
    Fick en ny operatörsuppdatering med iOS4.2 av telenor och det fungerar fortfarande perfekt.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.