Guitar Hero skrotas (True Crime med)

Share This Post


Det är tuffa tider för musikspelen, något man inte direkt märker när det väller ut låtpaket och DLC till såväl Guitar Hero-serien som Rock Band-spelen, för att inte tala om SingStar-pumpet av ytterligare trudelutter som kan våldtas på förfesterna runtom i världen.
DLC är en sak, att göra nya spel något helt annat. Activision, kända för att vara oerhört finkänsliga med sina spelserier och utvecklare, har bestämt sig för att vi inte vill ha fler Guitar Hero just nu – och ärligt talat undrar jag om de inte har rätt. Jag menar, halvtaskiga plastgitarrer i all ära, men det senaste spelet var bara fånigt.
Och just det, men skrotade nya True Crime: Hong Kong med, allt enligt femtioelva ”rapporter” online, vi kan väl länka den här på kul. Var det någon som verkligen väntade på ett nytt True Crime? Någon som såg fram emot det? Nej just det.
Så nu får vi aldrig se Guitar Hero igen, finito?
Knappast. Räkna med att serien återkommer nästa år, eller kanske en reboot längre fram. Musikspel är fortfarande populärt och har alltid varit – marknaden är lite mättad bara. Hoppas bara plastinstrumenten blir lite mer kvalitativa i framtiden. Så länge kan du ju testa en riktig gitarr…
Synd för alla som jobbat med Guitar Hero-spelen bara, det har varit en liten industri i sig. För övrigt gissar jag att DJ Hero klarar sig. Det är nischat nog.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...