Vad händer mellan Batman-spelen?

Share This Post


Batman: Arkham Asylum blev en vad vi kan kalla smash hit under 2009 då spelet gjorde entré och tog världen med storm. Kritiken var i princip uteslutande sjukt positiv och en uppföljare var lika förväntad som bekräftad. Men medan vi väntar på Batman: Arkham City kommer det något annat trevligt för Batman-fans att kasta sina pengar på och fördriva tiden med.
Det handlar om en digital miniserie i sex delar som ska knyta samman händelserna mellan Arkham Asylum och Arkham City. Det senaste spelet tar vid först ett år efter första delen, så det finns gott om händelser att täcka – för Batman har sällan tråkigt, det vet vi ju alla. Vad som hänt är att nyvalda borgmästaren för Gotham City har valt att lägga ned den ökända institutionen till förmån för ”Arkham City”, en stad i staden så att säga, som bebos av de allra värsta skurkarna Gotham City har att erbjuda. De får göra vad de vill inom väggarna så länge de inte försöker fly.
Serien är skriven och tecknad av Paul Dini och Carlos D’anda, vilka också har liknande uppgifter i skapandet av de båda spelen. Serien väntas tillgängliggöras någon gång i maj i år och kosta runt 20 kronor per nummer, så se till att läsa på innan du sätter tänderna i Batman: Arkham City till hösten när det släpps.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...