Vad händer mellan Batman-spelen?

Share This Post


Batman: Arkham Asylum blev en vad vi kan kalla smash hit under 2009 då spelet gjorde entré och tog världen med storm. Kritiken var i princip uteslutande sjukt positiv och en uppföljare var lika förväntad som bekräftad. Men medan vi väntar på Batman: Arkham City kommer det något annat trevligt för Batman-fans att kasta sina pengar på och fördriva tiden med.
Det handlar om en digital miniserie i sex delar som ska knyta samman händelserna mellan Arkham Asylum och Arkham City. Det senaste spelet tar vid först ett år efter första delen, så det finns gott om händelser att täcka – för Batman har sällan tråkigt, det vet vi ju alla. Vad som hänt är att nyvalda borgmästaren för Gotham City har valt att lägga ned den ökända institutionen till förmån för ”Arkham City”, en stad i staden så att säga, som bebos av de allra värsta skurkarna Gotham City har att erbjuda. De får göra vad de vill inom väggarna så länge de inte försöker fly.
Serien är skriven och tecknad av Paul Dini och Carlos D’anda, vilka också har liknande uppgifter i skapandet av de båda spelen. Serien väntas tillgängliggöras någon gång i maj i år och kosta runt 20 kronor per nummer, så se till att läsa på innan du sätter tänderna i Batman: Arkham City till hösten när det släpps.

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...