Nutopia

Golden Axe håller (nästan) än

Jag gillade verkligen Golden Axe när det begav sig, vilket betyder att jag antingen ska vara helt förtrollad av att återse min goda vän, eller bli besviken för att det inte håller längre.

Lite av båda och blev det.
På plussidan så står sig Golden Axe faktiskt rätt bra. Okej, kontrollen är yxig och det är inte direkt ett mjukt spel vi får, men på något vis har det ändå åldrats med grace. Att det sedan är ett repetitivt knapphamrarlir designat för att sno ungarnas arkadspelspengar är en annan femma, det är inte för alla.
I övrigt är det en Mega Drive-liknande version av Golden Axe som Sega bjuder på, och det är helt okej. Jag har lite svårt att rekommendera det här faktiskt, trots att det fortfarande är rätt kul för mig. Golden Axe är mest för dem som gillade den här typen av spel när de var ny skit. Idag känns de nämligen mest som gammal skåpmat.
Betyg: 3 av 5