Gears of War 2 rättas till med Title Update 6

Share This Post


Gears of War 2 lever vidare efter att Epic gör det de borde ha gjort från början. Med Title Update 6 kommer äntligen en rad förändringar som förhoppningsvis ska höja onlineupplevelsen till åtminstone normala nivåer.
Den största förändringen är att man inför så kallade sociala matcher via Xbox Live som är öppna för alla som har samtliga banor nedladdade, och för att underlätta detta kommer man även i samband med uppdateringen att erbjuda All Fronts Collection till ett rabatterat pris. Vad detta innebär är att spelaren mer lättsamt kan hoppa in och ur matcher under spelets gång, och utan att straffas med XP-förlust. Lämnar man en match i förtid händer inget annat än att man inte får räkna sig de inspelade poängen till godo. Botar ersätter och ersätts av spelare som tillkommer eller lämnar.
Dessa matcher kommer även rulla vidare efter avklarad runda så att man slipper starta om matchmaking-processen. Lagen kommer även att balanseras mellan matcherna utifrån intjänade poäng. Dock kommer eventuella grupper inte att splittras, så man kan lugnt spela vidare med sina vänner i samma lag.
Man behåller dock de rankade matcherna enligt dagens system och förbättrar även dem med mer finkänslig hostfördelning och lagbalansering. Dessutom har Epic äntligen fått tummen ur och kommer att tillintetgöra de buggar som tillåter spelaren att glitcha sig utanför det spelbara området, som på bland annat Blood Drive och Subway. På tiden, va?
Till allt detta kommer även en rad andra detaljer som de filat på, och komplett lista över alla uppdateringar finner du på det officiella forumet, som du hittar här.
Game on igen, hoppas vi nu märker av något också.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...