1 000 poster på Spelbloggen

Share This Post

Minsann. Idag, den 19 maj, når Spelbloggen hela 1 000 poster. Det är en väldig massa tecken och ord det, för att inte tala om uppladdade bilder eller publicerade trailers. Och det känns som igår jag skrev en bloggpost om att vi hade nått 100 poster
Så här långt kan man alltså komma på knappa sju månader. Detta trots att triaden har varit utspridd över världen, i perioder har ingen befunnit sig i Stockholm eller ens Sverige. Ni som pysslat med spelsidor tidigare vet att det är allt annat än en ideal situation.
Kontrasten är enorm. Idag är Rickard tillbaka från Japan och såväl Malin som jag själv sitter i Stockholm. Det gör saken lite lättare, på så många sätt och vis. Kanske märker ni det redan, med en stadigare ström uppdateringar, men det är bara början.
Idag släpper vi Spelbloggen 1.1, tvättar bort betastämpeln samt håller tummarna för att det inte är för många tokigheter i uppväxlingen rent tekniskt. Det känns lämpligt med tanke på 1 000 poster-grejen, helt enkelt. Och varför bry sig om att ta 1.0 ur beta när man kan ta ett steg framåt istället? Ett av många, för att vi lämnar betan blir lite symboliskt för oss som jobbar med Spelbloggen också. Lite ”nu jävlar” över det hela kan man säga.
Från att ha byggt Spelbloggen på 24 Hour Business Camp, till dagens sajt, alla samarbetspartners, och vad som komma skall – det är kul att pyssla med det här just nu.
Det blir 1 000 poster till, snabbare än du anar. Räkna med det.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...