Gamerscore 50K: Sommarsynder

Share This Post


Sommaren är ett opium som är ohälsosamt för din gamersjäl. Du får onda impulser att stänga av krysslådan och kliva ut. Det är en synd som resulterar i en låg gamerscore, och därför är månadens skörd pinsamt liten. Hade det inte varit för den där sista achievementen jag fick i Blur hade jag kunnat skriva en perfekt krönika om harmoni i sin gamerscore . Nu hamnade den på 43 010 istället, en ojämn summa som inte alls faller mig i smaken.
Jag älskar spel inom survival horror-genren. Det finns ytterst få sådana till krysslådan och det gör mitt intresse för de få som finns extra stort. Alan Wake klassas visserligen inte som survival horror, men det är precis vad det är. Jag har längtat efter spelet och lät mig inte nedslås av Rikards diss. Mycket av hans kritik är riktig, men jag vägrar att lyssna på honom! Jag är dock förvånad över att han inte tar upp det egentliga problemet: partierna med dagtid slarvas helt bort. Där man kunde planterat djupare stämning och kontakt till karaktärerna, stressas de nu förbi. Trots bristerna kan jag inte slita mig från Alan Wake, utan det får mig till och med att åka två mil till en kompis för att kunna spela det.

Red Dead Redemption var ett annat spel som fångade mig, men av helt andra skäl. Det är inte alls rälsat som Alan Wake, utan är öppet i typisk GTA-stil. Jag var inte överdrivet förtjust i de spelen, men jag gillade verkligen Bully och här lyckas man skapa en perfekt blandning med det bästa från båda spelen. Tyvärr hade jag problem med vissa buggar i Red Dead Redemption, vilket gjorde att jag förlorade en del av min entusiasm för spelet. Förhoppningsvis återfår jag den under juli.

Båda spelen har dock en röd tråd, vilket följer samma trend som förra krönikan. Spännande och intressanta handlingar gör spelen mycket roligare att spela.
På grund av sommarvärmen har tiden framför krysslådan minskat och därför blev det en blygsam gamerscore den här gången. Just som jag trodde att det skulle bli en enkel match att nå 50 000…

Månadens spel

  • Alan Wake (590 poäng)
  • Red Dead Redemption (150 poäng)
  • You’re in the Movies (40 poäng)
  • Blur (40 poäng)
  • Army of Two (15 poäng)

Gamerscore den 30 juni: 43 010 poäng

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...