Gamerscore 50K: Augusti var fyllt av bra och dåliga nöjen

Share This Post


Tro inte bilden ovan. Spelet på bilden är inte i närheten av att ha så bra grafik. Faktum är att det inte bara har dålig grafik – det har en kass story och dåligt röstskådespel också. Spelet heter Two Worlds och under denna månad har jag varit förhäxad av det. Det är ett traditionellt Diablo-rollspel där det gäller att hugga allt som du ser så du stiger i level. Troligen är det just det som förtrollat mig för en kort stund och som förvandlats till flera timmar emellanåt. Trots att det mesta med spelet faktiskt inte är särskilt bra.
Annars har jag faktiskt haft roligt den här månaden. Först och främst har jag tagit mig tiden att spela olika expansioner till Mass Effect 2, Dragon Age: Origins och Alan Wake. Alla erbjöd mig roliga och spännande upplevelser. Till exempel var Overlord till Mass Effect 2 en förvånansvärt bra expansion som var både lång och varierad. Jag får faktiskt säga att det nya svävarfordonet är en underbar upplevelse att åka med. Borta är mardrömsfordonet från första spelet!
Fast den absolut mest omfattande expansionen var förstås Dragon Age: Awakening. Det var en expansion som skänkte mig en hel del speltid, vilket kanske var tur med tanke på vad den kostade.

Jag kan inte skryta om någon stor bravad den här månaden, men den största achievementen jag har fått kommer från Two Worlds. Efter att besegrat slutbossen får jag ”Defeated the Grand Enemy” som är värd 370 gamerpoäng. Det visar på hur extremt vidrigt det här spelet är. Det finns två alternativa slut, men att bara ett belönas är extremt dålig design. Att över huvud taget ha en så stor achievement visar på fantasibrist, ännu ett bevis på att Two Worlds är ett hemskt spel. Spela något bättre istället, som Avatar: The Last Airbender.

Månadens spel

  • Two Worlds (755 poäng)
  • Dragon Age: Origins (300 poäng)
  • Alan Wake (120 poäng)
  • Lara Croft: Guardian of the Light (90 poäng)
  • Mass Effect 2 (25 poäng)

Gamerscore den 31:a augusti: 46450 poäng

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...