Ny kontroll till Xbox 360 bekräftad

Share This Post


Ryktet stämde! Xbox 360 får en ny, färglös kontroll med ett reviderat styrkors som kan förvandlas från dagens platta till ett faktiskt kors. Men varför då?
Vem fan vill ha plattan över huvud taget? Och poängen med färglösa knappar är? Microsofts Larry ”Major Nelson” Hryb presenterar kontrollen i videon nedan, och utöver de nytillkomna funktionerna låter han oss också få veta att kontrollen endast kommer att säljas tillsammans med ett Play and Charge-kit, allt för ca $65. Har du redan tillräckligt med laddningspaket? Tråkigt för dig, något val har du inte. Vi tvingas alltså på något alla kanske inte vill ha, och då till ett högre pris. Vidare meddelas det att kontrollen släpps den 9 november i år. I USA. Vi som bor i Europa får nöja oss med ett ”i februari någon gång”. Det var kanske inte så noga, eller?

Jag ska dock avsluta positivt och säga att jag verkligen hoppas på den här kontrollen, för nu kanske man på allvar kan spela flera av Xbox Live Arcades titlar som tidigare varit en pina att uppleva med dagens osannolikt korkade styrkors.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...