Friended är en bättre Facebook-app till iPad

Share This Post

Friended
Facebook har en hyfsat bra, om än lite buggig, app till iPhone och iPod touch, det har väl knappast undgått någon (om så är fallet: gratis och väl värd en nedladdning). Dessvärre är appen inte universal och Facebook har sagt att de ser annorlunda på iPad. Visst fungerar deras webbplats i paddans Safari, men det är knappast en optimal upplevelse. Det är därför det finns tredjepartsalternativ.
Problemet med alla Facebook-appar är att de bygger på en ompacketering av Facebooks webbplats för tryckskärmsförsedda mobila enheter, touch.facebook.com. Därför blir det lite yxigt, som i MyPad (före detta FacePad, gratis/7 kr) exempelvis, eller stelt som i Friendly (gratis/7 kr).
Friended är det lite bättre alternativet (7 kr), med inbyggd chatt och ett iPad-anpassat gränssnitt – kolla bildgalleriet nedan för en lite närmare titt. Jag gillar den spontant, även om den dessvärre inte är så hemskt stabil, i synnerhet inte på sämre uppkopplingar.
Antagligen blir det inte så mycket bättre än det här vad gäller Facebook på iPad, åtminstone inte förrän det sociala nätverket behagar anpassa sin webbplats lite mer, eller gör en vettig iPad-app åt oss. Så länge är Friended det bästa valet, och prislappen är svårt att bli upprörd över.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...