Friended är en bättre Facebook-app till iPad

Share This Post

Friended
Facebook har en hyfsat bra, om än lite buggig, app till iPhone och iPod touch, det har väl knappast undgått någon (om så är fallet: gratis och väl värd en nedladdning). Dessvärre är appen inte universal och Facebook har sagt att de ser annorlunda på iPad. Visst fungerar deras webbplats i paddans Safari, men det är knappast en optimal upplevelse. Det är därför det finns tredjepartsalternativ.
Problemet med alla Facebook-appar är att de bygger på en ompacketering av Facebooks webbplats för tryckskärmsförsedda mobila enheter, touch.facebook.com. Därför blir det lite yxigt, som i MyPad (före detta FacePad, gratis/7 kr) exempelvis, eller stelt som i Friendly (gratis/7 kr).
Friended är det lite bättre alternativet (7 kr), med inbyggd chatt och ett iPad-anpassat gränssnitt – kolla bildgalleriet nedan för en lite närmare titt. Jag gillar den spontant, även om den dessvärre inte är så hemskt stabil, i synnerhet inte på sämre uppkopplingar.
Antagligen blir det inte så mycket bättre än det här vad gäller Facebook på iPad, åtminstone inte förrän det sociala nätverket behagar anpassa sin webbplats lite mer, eller gör en vettig iPad-app åt oss. Så länge är Friended det bästa valet, och prislappen är svårt att bli upprörd över.

Related Posts

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...