Första recensionerna av Pebble

Share This Post

Pebble
För ett år sedan slog Pebble igenom med en Kickstarter-kampanj. Företaget lovade att bygga en smart klocka som kunde visa notiser från din telefon. Alla älskade den och kampanjen blev en succé. Först efter det började tech-journalisterna kolla på hur klockan skulle fungera i verkligheten, och många slutade vara imponerade. Nu är Pebble här och recensionerna har kommit!

Pebble använder en E-paper skärm (ungefär samma som E-ink fast ett annat varumärke och därför mindre skillnader) som kan reflektera ljus, därför ser skärmen ut som en lågupplöst digitalklocka gjord av papper. Bakom en genomskinlig plastbit. Dessutom uppdaterar den skärmen väldigt långsamt för att skärmen inte ska dra för mycket ström. Tekniken är lovande och fungerar fantastiskt på en läsplatta, men på en skärm som visar meddelanden och e-post skulle jag nog hellre vilja ha en snabbare uppdatering.
Om jag skulle sammanfatta recensionerna skulle jag säga förhoppningsfullt besvikna. Alla recensenterna gillar Pebble. De vill att den ska fungera, och de fantiserar gärna om vad den ska tänkas kunna göra i framtiden. Men ingen vill egentligen använda det den gör idag.
Om ni vill ha en snabb djupdykning så kan ni se The Verge snygga videorecension här:

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...