E3: Harry Potter återvänder som Lego-gubbe

Share This Post


Knappast det mest oväntade spelet om man säger så… Lego Harry Potter: Years 5-7 handlar om de tre sista böckerna och fyra sista filmerna, så räkna med trollformler och snutiga snorungar i legoform. Lego-spelen har verkligen svämmat över oss på sistone, och vissa fungerar verkligen bättre än andra. Lego Star Wars är exempel på Lego-spel som är underhållande att spela, troligtvis för att Star Wars-universumet är så speciellt i sig. Lego Indiana Jones var däremot en gäspfest, och Lego Pirates of the Caribbean är, ja, jag vet inte riktigt än – har inte testat så mycket.
Någonstans där i mitten befinner sig Lego Harry Potter: Years 1-4. Det var inte dåligt, men inte heller sådär bländande bra. Trollformelsviftandet kändes intressant i början men blev snabbt gammalt, och det är väl knappast troligt att TT Games har lärt sig smakfullhet för den episka avslutningen i och med Lego Harry Potter: Years 5-7?
Spelet släpps lagom till julhandeln och kommer sälja som smör. Här är de första bilderna, tagna från Xbox 360-versionen.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel