Dungeon Hunter 2 underhåller

Share This Post

Gameloft förnekar sig inte och fortsätter i gammal god stil att spruta ut nya spel. Dungeon Hunter 2 må förvisso inte vara det allra senaste på marknaden längre, men det är ändå något vi hittills förbisett på Mapple. Fast inte nu längre.
Jag gillade Dungeon Hunter, Dungeon Hunter 1 kanske ska tilläggas. Det må ha varit ett Diablo Lite, men hack & slash-upplägget tilltalar mig och det gjorde sig ganska bra på formatet trots allt. Enkla men färgranna miljöer och upprepande fiender i föregångaren har nu blivit större och mer detaljerade miljöer med lite mindre monotona fiender.
Det finns en ganska torr drivande story genom hela spelet, men dialogerna blir sällan särskilt djupa och de fungerar mer som en ursäkt för att ta spelaren till nya ställen att slakta och loota på. För det är vad spelet handlar om. Man hamrar fiender på löpande band, plockar upp skatter och uppgraderar karaktären. Jag gillar det fortfarande, och i Dungeon Hunter 2 känns det än mer motiverande att fortsätta spela. Så pass mycket att jag sträckspelade mig igenom hela spelet, från början till slut.

Det finns så klart lite brister och buggar här och var. Man fastnar lätt i omgivningarna – som kanske återanvänds lite väl friskt emellanåt – och ibland kan det strula med attackerna. Det är dock småsaker som är lätta att förbise och inget man lägger ifrån sig iPhonen för.
Dungeon Hunter 2 roade mig med sitt enkla upplägg och detaljerade grafik. Ett spel jag lätt kan rekommendera för fans av hack & slash-genren.
Betyg: 4 av 5

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...