Dungeon Hunter 2 underhåller

Share This Post

Gameloft förnekar sig inte och fortsätter i gammal god stil att spruta ut nya spel. Dungeon Hunter 2 må förvisso inte vara det allra senaste på marknaden längre, men det är ändå något vi hittills förbisett på Mapple. Fast inte nu längre.
Jag gillade Dungeon Hunter, Dungeon Hunter 1 kanske ska tilläggas. Det må ha varit ett Diablo Lite, men hack & slash-upplägget tilltalar mig och det gjorde sig ganska bra på formatet trots allt. Enkla men färgranna miljöer och upprepande fiender i föregångaren har nu blivit större och mer detaljerade miljöer med lite mindre monotona fiender.
Det finns en ganska torr drivande story genom hela spelet, men dialogerna blir sällan särskilt djupa och de fungerar mer som en ursäkt för att ta spelaren till nya ställen att slakta och loota på. För det är vad spelet handlar om. Man hamrar fiender på löpande band, plockar upp skatter och uppgraderar karaktären. Jag gillar det fortfarande, och i Dungeon Hunter 2 känns det än mer motiverande att fortsätta spela. Så pass mycket att jag sträckspelade mig igenom hela spelet, från början till slut.

Det finns så klart lite brister och buggar här och var. Man fastnar lätt i omgivningarna – som kanske återanvänds lite väl friskt emellanåt – och ibland kan det strula med attackerna. Det är dock småsaker som är lätta att förbise och inget man lägger ifrån sig iPhonen för.
Dungeon Hunter 2 roade mig med sitt enkla upplägg och detaljerade grafik. Ett spel jag lätt kan rekommendera för fans av hack & slash-genren.
Betyg: 4 av 5

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...