Det kommer mer Alan Wake

Share This Post


Alan Wake, ett spel undertecknad testade här på Spelbloggen för ett tag sedan. Intrycken då var kanske inte de allra mest positiva, men jag måste villigt erkänna att jag ändå är sugen på mer, och mer ska det uppenbarligen bli. Men hur? För Finska Remedy är så lagom kryptiska när de pratar om det nya projektet.
Remedys Oskari Hakkinen har pratat med Eurogamer och säger att medan det kommer mer Alan Wake, så rör det sig varken om en uppföljare eller DLC till originalet. Ett sådant uttalande gör ju att man ställer sig lite undrades vad han egentligen menar?
Det blir inte Alan Wake 2, och det blir inte nedladdningsbart extramaterial, vad har vi kvar då?
Hakkinen fortsätter och säger att fans av Alan Wake kommer att få ”mer” av den nya titeln, som ännu varken har en plattform eller releasedatum. Spelet kommer även att bjuda in nytillkomna som av någon anledning fortfarande inte hoppat på tåget.
Mer intressant blir det dock när Remedy nu utannonserat att de jobbar med programmerare som har erfarenhet av Kinect, och detta för nästa version av Alan Wake-motorn.
Lite löst ”hösten 2011” är enligt Hakkinen en trolig period för release, så först får vi uthärda den anstormande sommarvärmen.

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...