Det blir jul med PS2 med, hälsar Sony

Share This Post

Sony påminner oss om att de faktiskt inte bara handlar om PlayStation 3 och PSP på spelfronten – även PlayStation 2 lever och mår bra. Ja, mår bra tycker jag nog – det kommer en handfull spel, tillräckligt många för att ta hand om mainstreampubliken (SingStar, Fifa, och så vidare), och det i kombination med väldigt många konsoler i stugorna gör förstås det till en fin liten kassako.
I reklambrevet så trycker man på två gamertitlar (Jak and Daxter: The Lost Frontier och MotorStorm Arctic Edge), båda stabila val som kan tilltala såväl lite yngre som äldre gamers, och båda utgivna av Sony själva så klart. Mainstreampubliken ska tydligen spela SingStar Motown och SingStar Take That – inte direkt purfärska men väl någorlunda säkra kort antar jag. Allt med mikrofoner fungerar ju, mer eller mindre som bekant.
Jul med PS2
Det är bra det här. Jag gillar att äldre format inte glöms bort utan får lite kärlek, på det viset så har Shigeru Miyamoto och Nintendo helt rätt i sin filosofi om att man inte ska stirra sig blind på den senaste tekniken, HDTV och så vidare. Alla behöver inte det helt enkelt, även om det är svårt att motivera beslutet att inte stödja HD i vissa genrer.
Jaja. Det blir jul för PlayStation 2-ägare med i alla fall. Det är betryggande.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel