Bloodrayne Betrayal – mer splatter

Share This Post


Bloodrayne är tillbaka, och denna gång i det läckra, högupplösta 2D-äventyret Bloodrayne Betrayal som skulle kunna ha varit ett experimentellt Castlevania.
Med en oerhört tunn handling som bas avancerar man genom ganska så platta banor, uppdelade i kapitel, och slaktar fiender på löpande band. Det uppenbara problemet med den här typen av spel, kombinerat med ett lagom snålt tilltaget budgetunderlag (Bloodrayne Betrayal är en XBLA- och PSN-titel), är att fienderna ofta upprepas å det grövsta. Det matas på, om och om igen, med precis likadant motstånd banorna igenom.
Visst blir det lite variation i längden, men överlag är det en något trist upplevelse.
Det fina med mägnden motstånd däremot, är att det sällan finns en lugn stund. Bloodraynes vapen hinner aldrig svalna (eller torka) och det varvar ned först med de sporadiska mellansekvenserna, som tyvärr stoltserar med tråkiga pratbubblor istället för röster.
Bloodrayne Betrayal är ett oerhört vackert spel, men dess monotona upplägg och inte alltid hundraprocentiga kontroll kommer säkert att avskräcka vissa. Man ska heller inte underskatta den stegrande svårighetsgraden där första halvan av spelet är förvånansvärt enkel för att sedan gå över till stundtals förbannat frustrerande.

För fans av hack & slash-spel och vampyrer är detta dock ett givet alternativ, och kom ihåg att du kan testa innan köp eftersom både Microsoft och Sony erbjuder en demoversion på respektive onlinetjänst.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...