Nutopia

Bejeweled 3 utannonserat, släpps i december

PopCap har utannonserat uppföljaren till tre i rad-herren på täppan, Bejeweled 2. Den fantasifulla titeln på spelet blir Bejeweled 3 och du kommer spela det redan i december, den 7 faktiskt, på popcap.com samt andra spelportaler. Gissningsvis kommer det gå att köpa spelet snart därefter, åtminstone till PC och Mac.
Bejeweled 3 ger oss mer av samma, med det klassiska spelläget såväl som ett tidspressat dito. Men man har även lagt på ett äventyrsläge som till synes verkar låna en del från pusselspel som Jeweled Quest och Azkend, med någon form av medaljonger och bonusar. På tal om det så kommer du även kunna samla badges (alltså märken) för att visa hur grym du är på Bejeweled 3. Utöver det så utlovas ett zen-läge där du kan gå in i den där meditativa pusselflowen, samt fyra spellägen till som kan låsas upp.
Kort sagt verkar det som att man inte sparar på krutet med Bejeweled 3, samtidigt som det inte är något större steg från den framgångsrika tvåan. De av oss som minns Bejeweled Twist vet hur fel det kan bli, så nog låter det som ett klokt drag.