Bejeweled 3 utannonserat, släpps i december

Share This Post

PopCap har utannonserat uppföljaren till tre i rad-herren på täppan, Bejeweled 2. Den fantasifulla titeln på spelet blir Bejeweled 3 och du kommer spela det redan i december, den 7 faktiskt, på popcap.com samt andra spelportaler. Gissningsvis kommer det gå att köpa spelet snart därefter, åtminstone till PC och Mac.
Bejeweled 3 ger oss mer av samma, med det klassiska spelläget såväl som ett tidspressat dito. Men man har även lagt på ett äventyrsläge som till synes verkar låna en del från pusselspel som Jeweled Quest och Azkend, med någon form av medaljonger och bonusar. På tal om det så kommer du även kunna samla badges (alltså märken) för att visa hur grym du är på Bejeweled 3. Utöver det så utlovas ett zen-läge där du kan gå in i den där meditativa pusselflowen, samt fyra spellägen till som kan låsas upp.
Kort sagt verkar det som att man inte sparar på krutet med Bejeweled 3, samtidigt som det inte är något större steg från den framgångsrika tvåan. De av oss som minns Bejeweled Twist vet hur fel det kan bli, så nog låter det som ett klokt drag.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...