Bara i Japan, aldrig i Sverige

Share This Post


Japan, detta möjligheternas land. Här finns precis allt som inte under några omständigheter som helst skulle fungera eller ens få existera i Sverige. I alla fall inte utan att vissa politiker och periferipartier skulle gå i taket. Vi pratar givetvis om kvinnliga tjänster i nördens tecken, som dock innehåller det mesta utom just rent sex. För då blir det något annat.
Det finns så kallade maid-kaféer. Små fik där man serveras och underhålls av unga tjejer utklädda till diverse animekaraktärer och annat. Lagom oskyldigt, kan tyckas. Sedan finns det specialställen där unga tjejer, utklädda eller ej, rengör kundens öron med tops medan han ligger i tjejens knä. Nu börjar det bli lite motbjudande. Men för att dra det ett steg längre har man nu, i Tokyos elektronikdistrikt Akihabara, öppnat ett renodlat ”sovkafé”, och roligare blir det!
På Soineya, som det heter, kan man efter en given tabell betala olika mycket och sova olika länge med en total främling. Säkert en snygg tjej, men ändå. Detta gör man för ungefärliga 530 kronor i timmen, och det finns möjlighet att ”sova” i upp till tio hela timmar. Det kalaset går på cirka 4 400 kronor. Stackars anställda som åker på det, men de vet å andra sidan vad de gett sig in på.
Fast som sagt. Finns det möjlighet att tjäna mer pengar gör man ju så klart det. Här introduceras tilläggsmenyn där man för 90-lappen exempelvis kan välja att få eller ge fotmassage i tre minuter, klappa flickan på huvudet eller bli klappad själv, få stirra tjejen i ögonen under 60 sekunder eller få henne att byta kläder en gång. Kunden kan också välja att sova i hennes knä, eller tvärtom.
För den ovane kan det kanske låta lite magstarkt, men har man erfarenhet av Japan och dess kultur inser man dock snabbt att detta inte är något annat än vardag där borta. Säkert påfrestande, men alltid frivilligt.
Åh, Japan! Hur vi ändå älskar dig så mycket!
Via RocketNews24.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...