Är detta nya Alan Wake?

Share This Post


Remedy har klargjort att de jobbar på ett nytt Alan Wake, så mycket vet vi. Men när de sa att det varken rörde sig om DLC till originalet eller en regelrätt uppföljare så började vi undra. Nu cirkulerar det dock ett rykte som kan bringa klarhet i frågan.
Enligt ”extremt pålitlig” källa till sajten XBLAfans kommer det nya spelet, Alan Wake: Night Springs att vara en Xbox Live Arcade-exklusiv titel. Det innebär att förutom plattformsexklusivitet så kommer det endast att distribueras digitalt. Källan säger sig ha bilder på spelet, men dessa är inga man väljer att gå ut med i nuläget.
Känner ni igen Night Springs men kan inte riktigt placera det? Det var det galna TV-programmet man intresserat kunde följa i TV-apparaterna som var placerade lite här och var i Alan Wake. Undertecknad följde varenda avsnitt.
Ingenting är officiellt bekräftat, så ta det med en nypa salt som vanligt. Särskilt när det handlar om källor till mindre vanliga sajter. Men vem vet, kanske blir det så här. Och varför inte?

Related Posts

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...