Nutopia

Är detta nya Alan Wake?


Remedy har klargjort att de jobbar på ett nytt Alan Wake, så mycket vet vi. Men när de sa att det varken rörde sig om DLC till originalet eller en regelrätt uppföljare så började vi undra. Nu cirkulerar det dock ett rykte som kan bringa klarhet i frågan.
Enligt ”extremt pålitlig” källa till sajten XBLAfans kommer det nya spelet, Alan Wake: Night Springs att vara en Xbox Live Arcade-exklusiv titel. Det innebär att förutom plattformsexklusivitet så kommer det endast att distribueras digitalt. Källan säger sig ha bilder på spelet, men dessa är inga man väljer att gå ut med i nuläget.
Känner ni igen Night Springs men kan inte riktigt placera det? Det var det galna TV-programmet man intresserat kunde följa i TV-apparaterna som var placerade lite här och var i Alan Wake. Undertecknad följde varenda avsnitt.
Ingenting är officiellt bekräftat, så ta det med en nypa salt som vanligt. Särskilt när det handlar om källor till mindre vanliga sajter. Men vem vet, kanske blir det så här. Och varför inte?

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.