Apple Store firar tio år – men hur?

Share This Post

Apples fysiska butik, Apple Store, fyller snart tio år, och det tänker man fira på ett alldeles speciellt sätt. Via sajten iPhonehacks kan vi läsa att det finns chans till att Apple planerar en stor produktlansering, men vad det skulle vara är oklart.
Det sägs att personalen i den officiella butikerna kommer att jobba i en 15 man stark trupp under hela lördagsnatten för att förbereda festen. De ska enligt ”en säker Apple-källa” vara tvungna att under arbetet, som alltså sträcker sig från lördagen ända till söndag dagtid, låsa in sina mobiltelefoner och skriva under ett avtal som säger att de inte får yppa något om saken.
Detta är bara något i raden av saker som sägs vara i görningen under natten då arbetet är i full gång, men det finns ändå inga fingervisningar alls om vad som komma ska. Nya iMacar har vi redan fått, nya Macbook Air har vi redan fått, ny iPad har vi redan fått, iPhone 5 kommer inte än och en uppgraderad nano, som förvisso är på gång, känns inte som något direkt festmaterial. Eller?
Spännande!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...