Apple Store firar tio år – men hur?

Share This Post

Apples fysiska butik, Apple Store, fyller snart tio år, och det tänker man fira på ett alldeles speciellt sätt. Via sajten iPhonehacks kan vi läsa att det finns chans till att Apple planerar en stor produktlansering, men vad det skulle vara är oklart.
Det sägs att personalen i den officiella butikerna kommer att jobba i en 15 man stark trupp under hela lördagsnatten för att förbereda festen. De ska enligt ”en säker Apple-källa” vara tvungna att under arbetet, som alltså sträcker sig från lördagen ända till söndag dagtid, låsa in sina mobiltelefoner och skriva under ett avtal som säger att de inte får yppa något om saken.
Detta är bara något i raden av saker som sägs vara i görningen under natten då arbetet är i full gång, men det finns ändå inga fingervisningar alls om vad som komma ska. Nya iMacar har vi redan fått, nya Macbook Air har vi redan fått, ny iPad har vi redan fått, iPhone 5 kommer inte än och en uppgraderad nano, som förvisso är på gång, känns inte som något direkt festmaterial. Eller?
Spännande!

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...