Nutopia

Arkiv för
Apple Store

26 september

7 augusti

Harmon Kardon gör blåtandshörlurar för audiofilen

Harmon Kardon har tagit fram ett par trådlösa hörlurar som passar utmärkt till din iPryl. Lurarna, som heter Harman Kardon Bluetooth Over-Ear, använder blåtand för att kommunicera och utlovas ha grym ljudkvalitet. Med tanke på att företaget är kända för att kunna en del saker om just ljud så kan jag inte låta bli att bli lite sugen. Naturligtvis finns det mikrofon så att de kan användas för telefonsamtal, och 40 timmar ska batterierna hålla.
Prislappen är 2 490 kr, och lurarna säljs exklusivt från Apple Store samt i utvalda Apple-butiker. Frågan är bara om de knäcker mina grymma Bose-lurar?

25 maj

Apple Store öppnar i Stockholm


Det har sedan ett par månader tillbaka varit tal om att Apple tänkt öppna en officiell Apple Store i Stockholm, men nu verkar det vara bekräftat, och NK blir platsen för den första butiken i Sverige. Det talas även om att öppna fler butiker i Sverige på platser som Göteborg, Malmö och möjligen ytterligare en i Stockholm. Inga datum anges dock för någon av platserna förutom ett löst augusti/september för NK.
Via 9to5Mac.

25 november

24 oktober

MacBook Pro fick mindre uppgradering


Ryktet (det första) talade sanning, det blev en uppgradering av MacBook Pro-linjen idag, om än en liten sådan. Som väntat är det bara insidan som ändrats, det är samma skal, portar och så vidare som tidigare. Apple har inte ens bemödat märka ut uppgraderingen på Apple Store, så liten tycker de att den är. Döm själv. Läs vidare →

10 oktober

Det finns en Steve Jobs-badge på Foursquare

Incheckningstjänsten Foursquare väljer att hylla Steve Jobs på sitt egna lilla sätt. Om du checkar in på tre olika Apple Stores, vilka tyvärr inte finns i Sverige ännu, så kan du få en Jobs-badge. Enligt 4SquareBadges.com så räcker det rentav att checka in tre gånger på samma Apple Store. Gissningsvis blir det här något Apple-fanatikerna kommer kämpa för.
Bloggaren Michael Arrington visar hur det ser ut, får väl räcka för undertecknad.

20 maj

17 maj

22 april

iPad 2 börjar komma ikapp

I USA har det varit stundtals lång väntan för alla som beställer en ny iPad 2 via Apple Store på webben, men nu börjar det komma ikapp så smått. Apple har ändrat leveranstiden till 1-2 veckor istället för 2-3 som tidigare, och 4-5 veckor som det var initialt. Här i Sverige är vi för en gångs skull lite mer bortskämda och har haft 1-2 veckor vid beställningar från webben sedan tidigare. Och det på samtliga modeller, svart som vit.

25 mars

iPad 2 är här


Idag är det den 25 mars, och ni som följt med någorlunda den senaste tiden vet så klart vad det innebär. Just det! Idag släpps iPad 2, och nog har vi längtat alltid. Är du en av dem som jagar en padda i butik så verkar det som att säljstart är 17:00. Men så vad kostar härligheten då? Läs vidare →

24 februari

1 december

30 november

Kommer iPad till svenska Apple Store imorgon?

Än så länge kan man inte beställa iPad från svenska Apple Store, istället får man vackert ta sig till någon av de otaliga återförsäljarna. Men det borde väl ändå bara vara tillfälligt, iPad är ute och självfallet vill väl Apple tjäna en hacka på att sälja den själv med. Kommer den till svenska Apple Store imorgon tro?
I väntan på det, här är abonnemangen de svenska mobiloperatörerna tycker du ska ta till din iPad 3G.

Ny Apple Store att öppna i Amsterdam

Via 9to5Mac får vi veta att Apple planerar öppna en ny Apple Store i Amsterdam. Butiken, som invigs någon gång våren 2011, kommer att ligga på bottenvåningen av en gammal klassisk byggnad och man håller just nu på med att leta efter personal. Man undrar ju lite när det är Sveriges tur, eller behövs det ens en officiell butik här?

29 november

Förseningar på internminne till nya Macbook Air?


Det verkar som om Apple har svårt att leverera internminne till nya Macbook Air. Apple Store säger förvisso att det bara är tre dagars leveranstid på en Air med 4 GB internminne, men det verkar finnas en viss frustration över betydligt längre leveranstider för de som beställt. Undertecknad fick också vänta länge på sin 4 GB-Air, men är nöjd i alla fall, nu när den är här!