100 spel för 140 kronor

Share This Post

Det kan väl omöjligen finnas spelare idag som inte hört talas om Atari? Detta klassiska spelföretag – som gett oss så mycket glädje och värdelösa spel genom tiderna – fullkomligen bombarderar App Store med sina lika klassiska samlingar. Dessa kan antingen kan köpas i mindre delar eller i ett enda stort megapaket innehållandes hela 100 spel, och det för ”bara” $14.99, eller motsvarande 140 kronor.
Låter för bra för att vara sant? Njae, inte riktigt så kanske. Tänk på att detta är den allra enklaste formen av spel, och majoriteten av er kommer säkert att finna majoriteten av spelen ointressanta och rent ut sagt skit. Men det är en annan femma. Man får ju en helt sjuk mängd historia för inte överdrivet mycket pengar, och är man lite mer ekonomiskt lagd går det alltså utmärkt att även köpa spelen uppdelade i paket om fyra i varje för sju kronor styck. Appen är dessutom universell och fungerar således lika bra på samtliga iOS-maskiner. Kul är också att några av spelen innehåller flerspelarlägen via blåtand. Det såg vi garanterat inte i originalen.
Atari’s Greatest Hits laddas ned nu via App Store för in-app-köp av spelen. Och du, du får Pong på köpet. Helt gratis. Tufft, tycker Mapple.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...