100 spel för 140 kronor

Share This Post

Det kan väl omöjligen finnas spelare idag som inte hört talas om Atari? Detta klassiska spelföretag – som gett oss så mycket glädje och värdelösa spel genom tiderna – fullkomligen bombarderar App Store med sina lika klassiska samlingar. Dessa kan antingen kan köpas i mindre delar eller i ett enda stort megapaket innehållandes hela 100 spel, och det för ”bara” $14.99, eller motsvarande 140 kronor.
Låter för bra för att vara sant? Njae, inte riktigt så kanske. Tänk på att detta är den allra enklaste formen av spel, och majoriteten av er kommer säkert att finna majoriteten av spelen ointressanta och rent ut sagt skit. Men det är en annan femma. Man får ju en helt sjuk mängd historia för inte överdrivet mycket pengar, och är man lite mer ekonomiskt lagd går det alltså utmärkt att även köpa spelen uppdelade i paket om fyra i varje för sju kronor styck. Appen är dessutom universell och fungerar således lika bra på samtliga iOS-maskiner. Kul är också att några av spelen innehåller flerspelarlägen via blåtand. Det såg vi garanterat inte i originalen.
Atari’s Greatest Hits laddas ned nu via App Store för in-app-köp av spelen. Och du, du får Pong på köpet. Helt gratis. Tufft, tycker Mapple.

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...