Nutopia

Ny kontroll till Xbox 360 bekräftad

Ryktet stämde! Xbox 360 får en ny, färglös kontroll med ett reviderat styrkors som kan förvandlas från dagens platta till ett faktiskt kors. Men varför då?

Vem fan vill ha plattan över huvud taget? Och poängen med färglösa knappar är? Microsofts Larry “Major Nelson” Hryb presenterar kontrollen i videon nedan, och utöver de nytillkomna funktionerna låter han oss också få veta att kontrollen endast kommer att säljas tillsammans med ett Play and Charge-kit, allt för ca $65. Har du redan tillräckligt med laddningspaket? Tråkigt för dig, något val har du inte. Vi tvingas alltså på något alla kanske inte vill ha, och då till ett högre pris. Vidare meddelas det att kontrollen släpps den 9 november i år. I USA. Vi som bor i Europa får nöja oss med ett “i februari någon gång”. Det var kanske inte så noga, eller?

Jag ska dock avsluta positivt och säga att jag verkligen hoppas på den här kontrollen, för nu kanske man på allvar kan spela flera av Xbox Live Arcades titlar som tidigare varit en pina att uppleva med dagens osannolikt korkade styrkors.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer