Nutopia

Veckans spel #19: Jag ser dödskallar

Veckans spel är en artikelserie på Spelbloggen där triaden med gästbloggare lyfter fram ett spel varje vecka. En bloggare, en post, ett spel – det är den enda begränsningen.

I vanliga fall när jag reser, och då särskilt på sommaren, brukar jag ägna timmar åt att spela spel på min Nintendo DS. Men nu ligger min DS hemma och en av anledningarna är att jag inte hittade laddaren. Tydligen var det så länge sedan jag behövde den senast att jag inte minns var jag lagt den.
Det har blivit en hel del spelande ändå, efter den senaste tre timmar långa tågresan såg jag dödskallar när jag blundade. Anledningen är mitt senaste knark, Puzzle Quest till iPhone. Spelet är en blandning mellan rollspel och pusselspel och är lika beroendeframkallande som Bejeweled.
Om jag får gissa så kommer jag fortsätta se dödskallar hela den här sommaren.