Veckans hat #4: PS3:ans patchande

Share This Post

Veckans hat är en ny artikelserie på Spelbloggen där triaden med gästbloggare varje vecka får ge utlopp för sin ilska gentemot något spelrelaterat. Nu hatar vi!


Det är standard att patcha spel idag, oavsett om du spelar på dator eller konsol. Vad som är extra irriterande, rentav hatvärdigt, är att det även är standard att patcha konsolerna. Där är Sony värst, för av någon anledning så kräver de alltid en uppdatering när jag vill spela eller när jag behöver något från PSN.
Egentligen är det väl där skon klämmer, att PSN-åtkomsten stängs av om man inte patchar. Det är förstås för att försvåra för pirater och modchippare, men tänk om jag inte vill vänta en halvtimme för att min uppkoppling är seg, utan jag vill bara spela? Nej, computer says no – inget PSN förrän du patchat minsann!
Jag hatar det. Och jag hatar att Sony gör så mycket fel runt PSN, för det får oss att framstå som Sony-hatare (fastän Rickard egentligen är en Sony-fanboy av rang) när vi egentligen helst startar våra tysta PS3:or framför 360-tröskverken.
Å andra sidan, i väldigt många fall är Xbox 360-versionen av multiformatsspel att föredra framför PlayStation 3-diton, så frågan är om Sony och PS3:an inte förtjänar allt detta hat egentligen? De har ju bevisligen gjort fel någonstans.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...
Föregående artikel
Nästa artikel