Veckans hat #4: PS3:ans patchande

Share This Post

Veckans hat är en ny artikelserie på Spelbloggen där triaden med gästbloggare varje vecka får ge utlopp för sin ilska gentemot något spelrelaterat. Nu hatar vi!


Det är standard att patcha spel idag, oavsett om du spelar på dator eller konsol. Vad som är extra irriterande, rentav hatvärdigt, är att det även är standard att patcha konsolerna. Där är Sony värst, för av någon anledning så kräver de alltid en uppdatering när jag vill spela eller när jag behöver något från PSN.
Egentligen är det väl där skon klämmer, att PSN-åtkomsten stängs av om man inte patchar. Det är förstås för att försvåra för pirater och modchippare, men tänk om jag inte vill vänta en halvtimme för att min uppkoppling är seg, utan jag vill bara spela? Nej, computer says no – inget PSN förrän du patchat minsann!
Jag hatar det. Och jag hatar att Sony gör så mycket fel runt PSN, för det får oss att framstå som Sony-hatare (fastän Rickard egentligen är en Sony-fanboy av rang) när vi egentligen helst startar våra tysta PS3:or framför 360-tröskverken.
Å andra sidan, i väldigt många fall är Xbox 360-versionen av multiformatsspel att föredra framför PlayStation 3-diton, så frågan är om Sony och PS3:an inte förtjänar allt detta hat egentligen? De har ju bevisligen gjort fel någonstans.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel