Nutopia

Tröga Wii U, farliga Far Cry 3 och årets spel 2012

sb
Det bästa från Spelbloggens föregående vecka hittar ni sammanstältt här under. Det är mycket Nintendo och Wii U, men även lite gott och blandat så som försäljningssiffror och överraskande resor i tropiska men dödliga paradis. Och så tittar vi på fjolårets bästa spel.

  • De amerikanska försäljningssiffrorna över december månad har anlänt. Xbox 360 går som vanligt som tåget, men Nintendo har ett och annat att fundera på vad gäller Wii U. PS Vita får hjärt- och lungräddning.
  • Rickards initiala steg i Far Cry 3 ledde till en rad olika uppenbarelser. Grymt spel, hur som helst!
  • Pontus fortsätter att ploga sig igenom det enorma NES-arkivet, och denna gång är det slingrigt värre i Snake Rattle ’n Roll.
  • Wii U verkar inte överdrivet populär hos tredjepartsutvecklarna, som förklarar att formatet blir utan flertalet stortitlar.
  • Och till sist tar sig Spelbloggen med besättning en titt på det gångna året, där varje individ rankar sina egna favoritspel.

Vi ses på Spelbloggen!

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.