Nutopia

Träng dig före i Japan

Då jag själv bor i Japan vet jag hur förbannat mycket folk det kan vara ute på stan samtidigt, och hur satans trångt det blir. Ibland går folk så sakta att en vägspärr framstår som Usain Bolt i jämförelse, och det händer definitivt mer än en gång att jag går där och svär och kokar för mig själv. Därför blir jag så klart lite smått sugen på att testa detta enkla knep som en Japan utvecklat.

Det är ju lika simpelt som genialiskt, och det fungerar verkligen. För är det något japanerna aktar sig för så är det just cyklar.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Ett svar till “Träng dig före i Japan”

  1. Genialt. Dom aktar sig till och med inomhus 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.