Torchlight kommer till Xbox Live Arcade, verkar bli grymt

Share This Post

Torchlight, det härligt underbara Diablo-lika actionklickarfesten till PC och Mac, kommer till Xbox Live Arcade i slutet av februari eller tidigt i mars. Spelet är anpassat till formatet och skippar klickandet till förmån för mer traditionellt hackande och slashande. Utvecklarna Runics Max Schaefer har pratat vitt och brett om spelet på sistone och nämner höjdaren Baldur’s Gate: Dark Alliance som förebild för spelmodellen, vilket är oerhört lockande.
Prislappen för Torchlight blir hela 1 200 Microsoftpoäng, vilket kan tyckas vara mycket, men något jag tveklöst skulle betala om jag inte redan ägde spelet till PC och Mac. Det är synd att det inte är co-op i liret, men å andra sidan får vi det i tvåan. Där lämnar man även grottorna under staden Torchlight för andra miljöer. Torchlight II släpps i maj till PC (och antagligen Mac strax därefter), medan konsolversionen får vänta på sig. Apropå det så blir det tydligen DLC till Live Arcade-versionen av Torchlight om det säljer bra nog, vilket nog kan tänkas vara möjligt med tanke på att PC- och Mac-versionen har klockat in över 500 000 sålda exemplar, merparten antagligen via Steam.

Så med andra ord är det två Torchlight-spel att hålla ögonen på: Torchlight till Xbox Live Arcade i slutet av februari eller början av mars, och Torchlight II till PC i maj.

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...