Nutopia

The Legend of Zelda – håller klassikerna än?


Ett litet instick i vår artikelserie Zelda-söndag, som återkommer på riktigt igen nästa söndag, så här fem spel in. Hur tycker ni att de båda första spelen, båda en del i 3DS-ambassadörskampanjen, till NES håller idag? Alltså originalet, The Legend of Zelda, samt Zelda II: The Adventure of Link. Spelar ni kanske rentav om dem ibland?
Tyck gärna till och berätta i kommentarerna!

Kommentarer

6 svar till “The Legend of Zelda – håller klassikerna än?”

 1. Edholm skriver:

  Det händer att man sitter och spelar dem på emulatorer ibland men man får inte riktigt den känslan som man vill få ut av det via en emulator och därför sparar jag för tillfället ihop pengar till att köpa ett NES 🙂

 2. Pontus Hellgren skriver:

  Jag spelade nyligen igenom ettan på NES och det var nästa lika mysigt som när jag var liten. Om man inte spelade dom när det begav sig så kanske man inte uppskattar dom idag, men jag kan ha fel.

 3. Bo skriver:

  alla måste spela nes!!!!

 4. Trazh skriver:

  Självklart så spelas det fortfarande. Zelda 2 är ett av mina favoritspel, så tar mig en liten runda av det ibland.
  Tänker t.o.m ta mig igenom mina favoritdelar i serien inför Skyward Sword-releasen och skriva om det.

 5. Cure4u skriver:

  Passade på att varva The Legend of Zelda på jobb för ett par år sedan. Emulator är väl okey, men jag saknar de gamla kontrollerna.

 6. Caniggia skriver:

  Jag laddade hem spelen till 3DS för ett litet tag sedan. Har bara spelat tvåan än så länge men det håller än idag. Tack Nintendo för gratistitlarna. Hade dock varit roligt om det fanns onlinestöd i sporttitlarna. Borde inte vara så svårt att fixa tycker man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.