Telltale storsatsar på iPad

Share This Post

Älskade Telltale Games, studion bakom spel som Back to the Future: The Game, Puzzle Agent och Sam & Max, har nyligen avslöjat sin kommande storsatsning på iPad. På TouchArcade kan vi läsa att iOS gått från en något sval plattform till den snabbast växande för året som är, något som i sin tur leder till att studion planerar släppa inte mindre än 30 episodbaserade spel till iPad innan 2011 är slut. TouchArcade stämplar dock spelen som ”nya”, med just citationstecken.
Bland spelen som ska släppas hittar vi framför allt Sam & Max: Beyond Time & Space samt även nya Law & Order-spel. Dessa ska enligt sajten även inkludera äldre titlar som redan sett dagens ljus på datorer och konsoler.
Telltale Games-bossen Dan Connors menar att formatet som sådant (iPad i det här fallet) är perfekt för den typ av cinematiska spel de utvecklar, och när Connor själv räknar med att drygt 80 miljoner iPadar finns på marknaden 2012 så ser han en positiv trend i det hela. Connor tycker även att just episodbaserade spel ger studion en mer långtgående kontakt med spelarna som kärat ned sig i någon del av företagets katalog.
För egen del får de släppa hur många eller få spel de vill, bara vi får nya episoder av Back to the Future snarast möjligt!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...