Arkiv för Mortal Kombat

Mortal Kombat Gangnam Style

Thord D. Hedengren


Vad jag inte förstår är hur man kan samla ihop alla dessa människor, fixa utstyrslar, men inte lära sig dansen?!

Super Sub-Zero 2: Mortal Madness

Thord D. Hedengren

Synd att det bara är en t-shirt ($25 på Redbubble) och inte ett skönt hack av Super Mario Bros. 2.

Så verkligt att det gör ont

Rickard Olsson


Det är synd att sådan här reklam inte görs längre, men man kan samtidigt förstå varför. Den här statiska affischreklamen går ju dock hyfsat bra ihop med det lika bisarra TV-ditot från samma tid.
(mer…)

Mortal Kombat återupplivar PS Vita

Rickard Olsson


PlayStation Vita firade fem månader på marknaden igår, men resan dit har varit allt annat än angenäm. Makabert dåliga försäljningssiffror i Japan, säkert minst lika dåliga i USA där nuffrorna inte redovisas men tendenserna skvallrar, och så Europa, var är hajpen och intresset?
I december förra året med fortsättning in på 2012 hade vi en PS Vita-special här på Nutopia. Undertecknad införskaffade en lanseringskonsol i Japan och en handfull spel till den vilket resulterade i blandade om än överlag positiva intryck. Men sedan hände något, eller rättare sagt, inget hände. Vitan liksom skvalpade runt i något slags purgatorium där nya titlar uteblev och efterfrågan rasade. Med några få undantag var även min Vita mest placerade i sitt fodral, undanskuffad i någon garderob.
Det var stendött. Annat tog min tid och det lilla som faktiskt var bra och fanns att tillgå lockade inte längre. Men så en dag, för bara några dagar sedan, landade Mortal Kombat på formatet. Och hallelujah! Vitan lever än en gång.
(mer…)

Mortal Kombat vs. Street Fighter – dansfajten är igång

Thord D. Hedengren


Via @johanhedberg.

Dödlig kamp på Vitan

Rickard Olsson

Tycka vad man tycka vill om fajtinggenren, men när det vankas Mortal Kombat så är i alla fall jag där. Nu kommer det till PS Vita, och ser ut så här.

Mortal Kombat och Harry Potter i hatten

Rickard Olsson

Varför göra det lätt för sig när man kan krångla till det? Så varför spela lite klassiska temasånger på instrument när man kan göra det på en teslaspole fastsatt på huvudet? Nördmätaren slår i taket tillsammans med respekten.