Arkiv för Google Play

Amazing Alex och Tiny Wings 2 – på samma dag!

Thord D. Hedengren

I dag släpps Rovios nästa spel som inte är Angry Birds, nämligen Amazing Alex. Dessutom kommer efterlängtade Tiny Wings 2, som gläder oss genom att vara en uppdatering till befintliga Tiny Wings och således gratis för de av oss som redan har spelet. Kudos för det. Tiny Wings HD till iPad är däremot en ny app, samma sak som Tiny Wings men på din iPad och med stöd för två spelare på delad skärm.
Köplänkar följer:

Köp? Köp.

The Dark Knight Rises ser bra ut till mobilen

Thord D. Hedengren

Det är onekligen nya tider för spelbranschen, kolla bara den här trailern för kommande, och ta ett djupt andetag nu, The Dark Knight Rises: The Mobile Game från Gameloft. Spelet kommer i sommar till iOS och Android.

Dead Trigger visar vart mobilspelandet är på väg

Thord D. Hedengren


Lovande zombieskjutare från utvecklarna som gjorde Shadowgun. Dead Trigger släpps till iOS och Android i slutet av juni.

Instagram finns nu även till Android

Thord D. Hedengren

Fototjänsten Instagram är en megasuccé till iPhone, och den kommer knappast tappa nu när appen även finns till Android. Fota, lägg på filer, dela med vänner och sprid vidare på andra sociala nätverk som Twitter, Tumblr och Facebook – det är förvånansvärt beroendeframkallande (följ tdhftw och animalinse vetja).
Android-appen kniper du från nya Google Play, det vill säga här eller från din Android-telefon. (mer…)

Google Play dyker upp i Googles toppmeny

Thord D. Hedengren

Uppmärksamma användare av Google-produkter, såsom sök, Gmail eller varför inte Google+, har kanske noterat att Google Play numera finns i toppmenyn. Google Play är som bekant samlingsnamnet för Googles olika tjänster och ersätter dessutom Android Market. Det är dessvärre lika tomt som det var när vi berättade om tjänsten, men kul att Google exponerar den i alla fall.

Google Play ersätter Android Market och mycket mer – men inte i Sverige

Thord D. Hedengren

Googles svar på App Store hette tills ikväll Android Market, nu är det istället Google Play som gäller. Här kan du dock göra mer än bara köpa appar till din Android-telefon eller -platta, här bor numera även film, musik och böcker. Allt för att Google ska suga in dig ännu lite tajtare, på äkta Apple-manér. (mer…)