Nutopia

Arkiv för
fredagsappen

20 april

Fredagsappen: Temple Worm


Idag, fredagen den 20 april, spelar jag Temple Worm. Eller, ärligt talat har jag spelat det mer än så, givetvis, men är det fredag så är det. Och som vanligt när det kommer till iOS-spel är premissen förhållandevis simpel. Pissigt simpel, snarare.
I Temple Worm ska vi för hundrade gången i ordningen ta oss så långt som möjligt innan en kommande och hyfsat cementerad död sätter stopp. Men nu springer vi inte, tvärtom. Vi går framåt, och det i snigeltempo. Läs vidare →

16 mars

Fredagsappen: New Star Soccer


Den här fredagens app är busenkla New Star Soccer, ett fotbollsspel för vem som helst. För även om du avskyr sporten i allmänhet är det riktigt svårt att tycka illa om det här. Tror jag.
New Star Soccer är inte som andra. Här gäller det endast att göra mål utifrån förutbestämda premisser. Ett skott är det som gäller, och då ska man skjuta bollen förbi eventuella försvarare, ha med väder och vind i beräkningarna och till slut placera bollen så väl att målvakten inte når den.
Det kanske låter komplicerat, men här passar det bättre än någonsin med den gamla klyschan ”lätt att förstå, svårt att bemästra”. Eller hur det nu är man säger. Läs vidare →