Arkiv för Cydia

Blutrol för iPad-ägare med arkadbehov

Rickard Olsson

Blutrol är en applikation som hjälper till att konfigurera iCade med iPad i spel som endast har på-skärmen-kontroller. Videon nedan visar Street Fighter IV: Volt och hur man löser styrningen med just Blutrol. Det går, som synes, men det blir ändå en mindre process av det hela. Och förutom att Blutrol kostar pengar ($7) krävs det också att din iPad är jailbreakad eftersom appen köpes på Cydia Store. Mycket krångel, kan tyckas. Avgör själv om det är värt det.

Cydia-app låter dig dela foton till Facebook

Thord D. Hedengren

Om du jailbreakat din iPhone så borde du ta en titt på Native FB Upload, vilken finns i Cydias affär för $1,99 (cirka 12 kr). Denna smarta lilla app är egentligen ingen app, den lägger bara till möjligheten att dela bilder till Facebook med, inte bara e-posta och MMS:a alltså.
Nyfiken på hur den ser ut? (mer…)

Mac Cydia på väg säger Saurik

Thord D. Hedengren


Jay Freeman, mer känd som Saurik och skaparen av alternativa iOS-butiken Cydia, tänker släppa en Mac-version av just Cydia, som ett alternativ till Apples egna Mac App Store. Enligt TUAW, som har hört Saurik prata på 360 MacDev, ska Mac Cydia komma inom ett par veckor vilket betyder att den troligtvis anländer före Mac App Store.
Finns det verkligen ett behov av Mac Cydia? (mer…)