Arkiv för anime

Blade Runner får animebehandlingen

Thord D. Hedengren

Blade Runner Black Out 2022 är ytterligare en prologfilm till kommande Blade Runner 2049. Den här gången är det dock animerat från ingen annan än Shinichiro Watanabe, känd för Cowboy Bebop (se TV-serien, skippa filmen), som fått ta tyglarna.

Premiär blir det senare i september.

Switchformers

Thord D. Hedengren

Tänk om Nintendos kommande spelkonsol Switch – som dessvärre inte är lackad så här – egentligen var en anime, och hade mer gemensamt med Transformers än Super Mario? Nej, jag hade inte tänkt det heller, men det gjorde duon Channy & Kimberly. Resultatet blev så här:

Apropå det så har de även gett Pokémon Go (som Maria skrev så här om på Spelbloggen) samma behandling. Låt oss titta på det fiktiva animeintrot med:

Monster? Monster.

Jesper Bylund

Hur många gånger säger de ”Monster” i Starzinger?

Många.

Dragon Ball Z: Raging Blast – det finns i alla fall extramaterial

Niclaz Erlingmark

Redo tro?
Då och då får man vara med om upplevelser som får en tacksam över livet självt. Att man lever just här, just nu. Kanske har man också lyxen att kunna stänga av den yttre världen och sjunka in i spelet framför sig, ligga en hel dag och bara njuta. Det svåraste är nästan att man blir så uppspelt förtjust att det känns orättvist om inte ens vänner får uppleva samma sak. (mer…)