Arkiv för 12 Days of Christmas

Idag börjar Apples 12 Days of Christmas som vi skrivit om tidigare. Appen är gratis och universal, ladda hem bums för gratisgodis!

Apples 12 Days of Christmas gör sig redo att dra igång igen

Thord D. Hedengren

Varje år så ger Apple bort lite saker – från appar till musik och annat – via appen 12 Days of Christmas (gratis och universal). Nu är den uppdaterad och redo att börja ge dig godis. Ja, om 18 dagar då, hela köret inträffar mellan den 26 december och 6 januari. Ladda hem appen så att du inte missar något!

Apple tjuvstartar 12 Days of Christmas med Kylie-EP

Thord D. Hedengren

12 Days of Christmas drar egentligen inte igång förrän den 26 december, men Apple släppte just en liten tidig julklapp, åtminstone om man gillar Kylie Minogue. Du får nämligen EP:n A Christmas Gift gratis idag, om du har 12 Days of Christmas-appen (eller hittar den på iTunes antar jag), vilket förstår är trevligt. Gratis är ju som bekant gott. (mer…)

Apple kör 12 Days of Christmas även i år

Thord D. Hedengren


Gratis är gott som bekant, så därför är det trevligt att Apple tänker köra 12 Days of Christmas även i år. Det betyder att du, under tolv dagar, kommer få någonting gratis varje dag. Det kan vara allt från en låt på iTunes till en bok eller app – allt du behöver är 12 Days of Christmas-appen (universal), som förstås är gratis den med. (mer…)