Svävande zombier som aldrig blev

Share This Post


De senaste årens stora fenomen i spelvärlden måste väl ändå vara zombier? Dessa fascinerande men säkert väldigt illaluktande odöda som jämt och ständigt är ute efter våra hjärnor. Jag vet inte vad det är, men personligen kan jag inte få nog av liken, och tydligen inte spelutvecklarna heller. Men ibland dyker det ändå upp zombier i spel man kanske inte riktigt hade räknat med. Som WipEout 2048 till PS Vita. Eller nästan i alla fall.
I det tänkta spelläget Zombie skulle man ensam på en stor bana fly undan anstormande zombieskepp. Dessa ondskefulla svävare hade bara en enda uppgift, att döda spelaren vare sig det för zombierna innebar självmord eller ej. Till försvar hade man lite lättare vapen, men tanken var att man ändå skulle dö till slut, så hur långt kunde man ta sig?
Den officiella PlayStation-bloggen förklarar dock, tyvärr, att detta var ett av flera olika inslag i prototypen som fick strykas i den färdiga produkten. Riktigt varför framgår inte, men samtidigt skriver man att spelet bjuder på mycket annat godis istället. Fast då räknar man upp sådant vi sett i alla år som tidsförsök, versus, zonläge med mera. Trist, för något gammalt kunde väl ändå gett plats åt det här? Eller ska vi räkna med zombier som DLC i betalform framöver?

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...
Föregående artikel
Nästa artikel