Nutopia

Summer of Arcade startar nästa vecka


Microsofts årliga Summer of Arcade drar igång från och med nästa vecka då första spelet i sommarserien släpps. Det handlar alltså om fem kommande Xbox Live Arcade-spel som släpps med en veckas mellanrum från och med den 20 juli där den som köper samtliga fem får ett gratisspel i september.
Yran börjar alltså onsdagen den 20 juli och först ut är Bastion för 1 200 Microsoftpoäng. Detta följs sedan upp av From Dust den 27 juli för även det 1 200 poäng. Den 3 augusti släpps nästa spel, Insanely Twisted Shadow Planet för samma summa och den 10 augusti kommer det lite billigare Fruit Ninja Kinect för 800 poäng. Sist ut är Toy Soldiers: Cold War som återigen tar prislappen upp till 1 200.
Köp då alla dessa och du får sedan Crimson Alliance som släpps den 7 september helt gratis. För övriga kostar det spelet 1 200 poäng som de flesta andra i Summer of Arcade-serien.
Lite vågat att blanda in ett Kinect-spel i högen, men det är å andra sidan förståeligt att de pushar tillbehöret så mycket som möjligt.
Vilka köper du?

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.