Start the Party – Sony är sena till festen

Share This Post


Start the Party är alltså en av lanseringstitlarna till PlayStation Move, och vad en sådan har för uppgift är att presentera den nya kontrollen, på ett bra sätt. Men allt vi får är en resa tillbaka i tiden.
Start the Party är precis vad man kunnat vänta sig. Otroligt simpla minispel förklädda med HD-kulisser och snarlika upplägg. Din Move-kontroll förvandlas till tennisrack, penslar, harpuner, ficklampor och andra greppvänliga föremål. Smäll insekter, skjut spöken, raka dockor, flyg helikopter och punktera ballonger till den gryniga bakgrunden föreställandes dig själv och ditt eget viftande in i kameran, det är i det spåret vi kör hela spelet igenom. Vissa utmaningar roligare än andra, men det är inte mer än någon enstaka variant som fungerar i längden utan att man befinner sig i ett lagom instabilt tillstånd, för att uttrycka sig fint. Det känns för billigt helt enkelt, och nyhetens behag lägger sig snabbt – redan för några år sedan, när Wii var aktuell.

Precisionen i kontrollen imponerar förvisso, men med knappa tre meter till tv:n ombeds jag flytta mig närmare väldigt ofta, om så än bara ett par centimeter. Störande. Visst kan jag se de lite yngre finna ogrundad glädje i det här, men för oss andra håller det inte länge. Kul på förfesten kanske, men där tar det också stopp.
Betyg: 2 av 5

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...