Start the Party – Sony är sena till festen

Share This Post


Start the Party är alltså en av lanseringstitlarna till PlayStation Move, och vad en sådan har för uppgift är att presentera den nya kontrollen, på ett bra sätt. Men allt vi får är en resa tillbaka i tiden.
Start the Party är precis vad man kunnat vänta sig. Otroligt simpla minispel förklädda med HD-kulisser och snarlika upplägg. Din Move-kontroll förvandlas till tennisrack, penslar, harpuner, ficklampor och andra greppvänliga föremål. Smäll insekter, skjut spöken, raka dockor, flyg helikopter och punktera ballonger till den gryniga bakgrunden föreställandes dig själv och ditt eget viftande in i kameran, det är i det spåret vi kör hela spelet igenom. Vissa utmaningar roligare än andra, men det är inte mer än någon enstaka variant som fungerar i längden utan att man befinner sig i ett lagom instabilt tillstånd, för att uttrycka sig fint. Det känns för billigt helt enkelt, och nyhetens behag lägger sig snabbt – redan för några år sedan, när Wii var aktuell.

Precisionen i kontrollen imponerar förvisso, men med knappa tre meter till tv:n ombeds jag flytta mig närmare väldigt ofta, om så än bara ett par centimeter. Störande. Visst kan jag se de lite yngre finna ogrundad glädje i det här, men för oss andra håller det inte länge. Kul på förfesten kanske, men där tar det också stopp.
Betyg: 2 av 5

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...