GamesCom 2011: Sony släpper ny PSP-modell

Share This Post


PlayStation Portable må sjunga på sista versen med PS Vitas intåg runt hörnet, eller åtminstone tidigt 2012, men det hindrar inte Sony från att fortsätta satsningen på den gamla trotjänaren. Nu presenterar företaget en ny modell, PSP E-1000.
Förutom en förnyad design med bland annat mattsvart yta ser vi även några invärtes förändringar i jämförelse med PSP-3000. Det mest noterbara är avsaknaden av wifi, något som Sony försöker kompensera med det mindre och mer lättillgängliga priset, €99. Uppe på detta verkar det som att stereoljudet försvunnit eftersom vi bara kan se en högtalare på bilderna.
Överlag känns det lite som en vanlig PSP med krossade knäskålar, särskilt eftersom just en PSP-3000 inte kostar många hundra över tusenlappen idag. Men för budgetorienterade föräldrar kan E-1000 bli en lite billigare inkörsport till Sonys bärbara spelvärld.
Maskinen har ännu inte fått något datum, men vi kan med stor säkerhet förvänta oss ett relativt närstående släpp då PS Vita som sagt inte ligger alltför långt bort.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...