GamesCom 2011: Sony släpper ny PSP-modell

Share This Post


PlayStation Portable må sjunga på sista versen med PS Vitas intåg runt hörnet, eller åtminstone tidigt 2012, men det hindrar inte Sony från att fortsätta satsningen på den gamla trotjänaren. Nu presenterar företaget en ny modell, PSP E-1000.
Förutom en förnyad design med bland annat mattsvart yta ser vi även några invärtes förändringar i jämförelse med PSP-3000. Det mest noterbara är avsaknaden av wifi, något som Sony försöker kompensera med det mindre och mer lättillgängliga priset, €99. Uppe på detta verkar det som att stereoljudet försvunnit eftersom vi bara kan se en högtalare på bilderna.
Överlag känns det lite som en vanlig PSP med krossade knäskålar, särskilt eftersom just en PSP-3000 inte kostar många hundra över tusenlappen idag. Men för budgetorienterade föräldrar kan E-1000 bli en lite billigare inkörsport till Sonys bärbara spelvärld.
Maskinen har ännu inte fått något datum, men vi kan med stor säkerhet förvänta oss ett relativt närstående släpp då PS Vita som sagt inte ligger alltför långt bort.

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...