Nutopia

Silent Hill på väg till Xbox 360 som onlinespel?


Sant eller falskt, vi vet ännu inte. Men får man tro den senaste rykteshärden så kan en dedikerad flerspelarversion av Silent Hill vara på väg till Xbox Live och därmed Xbox 360. Vatras (utvecklarna av Silent Hill: Downpour) Radek Marek intervjuades nyligen av ett italienskt Xbox 360-magasin, och uttalade sig där angående just Downpour och ett möjligt flerspelarläge i det.

”I nuläget kommer det inte att finnas något flerspelarläge i Silent Hill: Downpour, men Konami undersöker just nu möjligheten till ett separat kapitel helt dedikerat till flera spelare. Vi vet inga detaljer, men det borde röra sig om ett Xbox Live Arcarde-spel där spelarna måste överleva inne i staden Silent Hill.”

Det finns alltså inget konkret att gå på från Konami själva, utan endast orden från en Vatra-anställd. Men de om något borde ju ha åtminstone lite i inblick i vad som sker på Silent Hill-fronten då deras eget projekt kan påverkas av Konamis beslut gällande detta.
Jag måste tillägga att idén lockar ganska mycket, bara det hålls simpelt nog för att så många som möjligt ska ha chansen att komma in i det. Flerspelarversionen till Xbox Live alltså, om det nu kommer någon sådan.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer