Silent Hill på väg till Xbox 360 som onlinespel?

Share This Post


Sant eller falskt, vi vet ännu inte. Men får man tro den senaste rykteshärden så kan en dedikerad flerspelarversion av Silent Hill vara på väg till Xbox Live och därmed Xbox 360. Vatras (utvecklarna av Silent Hill: Downpour) Radek Marek intervjuades nyligen av ett italienskt Xbox 360-magasin, och uttalade sig där angående just Downpour och ett möjligt flerspelarläge i det.

”I nuläget kommer det inte att finnas något flerspelarläge i Silent Hill: Downpour, men Konami undersöker just nu möjligheten till ett separat kapitel helt dedikerat till flera spelare. Vi vet inga detaljer, men det borde röra sig om ett Xbox Live Arcarde-spel där spelarna måste överleva inne i staden Silent Hill.”

Det finns alltså inget konkret att gå på från Konami själva, utan endast orden från en Vatra-anställd. Men de om något borde ju ha åtminstone lite i inblick i vad som sker på Silent Hill-fronten då deras eget projekt kan påverkas av Konamis beslut gällande detta.
Jag måste tillägga att idén lockar ganska mycket, bara det hålls simpelt nog för att så många som möjligt ska ha chansen att komma in i det. Flerspelarversionen till Xbox Live alltså, om det nu kommer någon sådan.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...